Κοινοποίηση: Facebook feed-image Ροή ειδήσεων
Προσφώνηση και παρουσίαση του Γεωργίου Κοντόπουλου κατά την τιμητική εκδήλωση της 12ης Φεβρουαρίου 2012, υπό του κ. Φιλίππου Οικονόμου Εκτύπωση E-mail

Στο παρακάτω άρθρο περιέχεται η προσφώνηση και παρουσίαση του Γεωργίου Κοντόπουλου, Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, κατά την τιμητική εκδήλωση της 12ης Φεβρουαρίου 2012, υπό του κ. Φιλίππου Οικονόμου.

Περισσότερα...
 
Ύστατο αντίο στον Θεόδωρο Αργυριάδη Εκτύπωση E-mail

Την  Τρίτη  14  Φεβρουαρίου  2012  και  σε  ηλικία  97  ετών,  πλήρης  ημερών,  εξεδήμησεν προς Κύριον ο Θεόδωρος Αργυριάδης, μουσικοδιδάσκαλος,  πρωτοψάλτης  και  μαέστρος  με πλούσια  πολυσχιδή  δράση  και  προσφορά  στο  πολιτιστικό  και  ιεοψαλτικό  γίγνεσθαι  της  Αιγάλειας.  Κατά την εξόδιο  ακολουθία, η οποία  τελέστηκε,  την  επόμενη  ημέρα,   στον  Ι.  Ν. των Παμμεγίστων  Ταξιαρχών  στο  Αίγιο,  έψαλαν  ο  πρόεδρος  του  Συλλόγου  Φίλιππος  Οικονόμου  και  οι  ιεροψάλτες  του  Ναού,  Ανδρέας  Τασόπουλος  μέλος  του  Δ.Σ.  του  Συλλόγου,  και Αθαν.  Γεροντίνης.

Περισσότερα...
 
Το Αίγιο τίμησε τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών Εκτύπωση E-mail

Με ιδιαίτερη επισημότητα και σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε,  την Κυριακή 12-2-2012  και  ώρα  6  μ.μ., η εκδήλωση, πού οργάνωσαν στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΠΟΛΛΩΝ», οι φορείς της πόλεως του Αιγίου, για να τιμήσουν τον Ελλογιμώτατο Καθηγητή της Αστρονομίας κ. Γεώργιο Κοντόπουλο, Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών.

Περισσότερα...
 
Αφιέρωμα στη μνήμη των μαρτύρων της άλωσης της Πόλης (29 Μαΐου 1453) Εκτύπωση E-mail

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – ΑΦΙΕΡΩΜΑ στη μνήμη των μαρτύρων της άλωσης της Πόλης από το Σύλλογο την Κυριακή 29 Μαΐου το βράδυ. Ακολουθεί κριτικό σχόλιο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ" στο φύλλο αριθμ. 261 (9-6-2011) με την υπογραφή π. Δ.Σ.Σ.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 4