Κοινοποίηση: Facebook feed-image Ροή ειδήσεων
Παρουσίαση του τρίτομου έργου: "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ από τη Βυζαντινή εποχή μέχρι τις μέρες μας" και βράβευση του συγγραφέα-προέδρου του Συλλόγου, Φίλιππου Οικονόμου Εκτύπωση E-mail

«ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΜΕΝΗ» -Τιμητική εκδήλωση για το δημοτικό τραγούδι

Περισσότερα...
 
Αφιερωματική εκδήλωση στον Μουσικολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Χρίστο Ιερ. Κυριακόπουλο. Εκτύπωση E-mail

Πραγματοποιήθηκε  με  πολύ  μεγάλη  επιτυχία  η  εκδήλωση  με  «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ  ΑΠΟ  ΤΗ  ΜΟΥΣΙΚΗ  ΜΑΣ  ΠΑΡΑΔΟΣΗ»    από  το  Σύλλογο,  αφιέρωμα  στον  διακεκριμένο  ερμηνευτή  των  δημοτικών  μας  τραγουδιών  Χρίστο  Ιερ.  Κυριακόπουλο  την  Κυριακή  8  Δεκεμβρίου  2013  στις  6  30΄ το  βράδυ,  στη  ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ  Αιγίου.

Περισσότερα...
 
Εκδήλωση - αφιέρωμα στο Ρήγα Φεραίο Εκτύπωση E-mail

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση-αφιέρωμα στο Ρήγα Φεραίο και τους αγωνιστές της Ελληνικής επανάστασης του 1821.

Περισσότερα...
 
Το Αίγιο τίμησε τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών Εκτύπωση E-mail

Με ιδιαίτερη επισημότητα και σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε,  την Κυριακή 12-2-2012  και  ώρα  6  μ.μ., η εκδήλωση, πού οργάνωσαν στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΠΟΛΛΩΝ», οι φορείς της πόλεως του Αιγίου, για να τιμήσουν τον Ελλογιμώτατο Καθηγητή της Αστρονομίας κ. Γεώργιο Κοντόπουλο, Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών.

Περισσότερα...
 
Αφιέρωμα στο Ρήγα Φερραίο. Εκτύπωση E-mail

Το Σάββατο 24 Μαρτίου ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας, θα πραγματοποιήσει μεγάλη επετειακή μουσική  εκδήλωση-αφιέρωμα στο μεγάλο διαφωτιστή του Έθνους Ρήγα Φερραίο και τους αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Περισσότερα...
 
Αφιέρωμα στη μνήμη των μαρτύρων της άλωσης της Πόλης (29 Μαΐου 1453) Εκτύπωση E-mail

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – ΑΦΙΕΡΩΜΑ στη μνήμη των μαρτύρων της άλωσης της Πόλης από το Σύλλογο την Κυριακή 29 Μαΐου το βράδυ. Ακολουθεί κριτικό σχόλιο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ" στο φύλλο αριθμ. 261 (9-6-2011) με την υπογραφή π. Δ.Σ.Σ.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 5